Op zondagmiddag is er van alles te beleven zoals het BROK Spektakel, volop muziek en het gezellige buitenterras, 's middags wordt de muziek verzorgd door LEAD.
De afsluiter van dit weekend Qmusic The Party.

 

13.00 uur :: BROK Spektakel

Brok Playback

De BROK, een onlosmakelijk zondag-onderdeel van de Zomerfeesten Rietmolen, gaat met veel enthousiasme een fantastisch spektakel verzorgen voor jong en oud.

De playbackshow is altijd een succes, er zit zoveel talent in de Rietmolense genen. Ook deze editie van de playbackshow knalt weer van de creativiteit. Hele podia worden opgezet, kosten nog moeite worden gespaard voor mooie outfits en de hits en klassiekers schallen uit de boxen.

Elk optreden, verzorgd door één van de buurten, is altijd weer een feestje op zichzelf.

Het belooft een geweldig spektakel te worden. De buurten zullen de strijd met elkaar aangaan en zich 150% moeten geven om na de beoordeling door een deskundige jury de overwinning in de wacht te slepen.

Kom zondagmiddag naar de Zomerfeesten! Moedig jouw buurt zo goed mogelijk aan. Iedereen is van harte welkom.

 

 

Aansluitend aan het BROK Spektakel het middag- en avondprogramma.

Het buitenterras en het feestterrein is de ontmoetingsplek van en voor Rietmolen.
De kinderen kunnen deze middag volop genieten in het attractiepark.

 

 

16.00 uur :: LEAD

LEAD

Vorig jaar voor het eerst op zaterdagmiddag bij Zomerfeesten Rietmolen: "Ramon had al verteld dat ze op de Zomerfeesten Rietmolen een feestje konden maken. Maar op de zaterdagmiddag zo te keer gaan in de luifel van de tent!? Dat had we niet zien aankomen! Hier komen we heel graag terug!"

En dit jaar zijn ze terug op zondagmiddag.

LEAD, vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu!

LEAD is 100% live muziek waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten en je van de ene hit in de andere rolt tijdens de naadloos aaneengesloten medleys die je voorgeschoteld krijgt.

Door hun breed georiënteerde repertoire zul je niets te kort komen. Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis, AC/DC is maar een kleine greep uit het allesomvattende muzikale spektakel!

 

 

20:00 uur :: Qmusic The Party

Qmusic

Qmusic The Party, het leukste feest van Nederland!. Afgelopen jaren was Qmusic The Party steeds een groot succes, en ook dit jaar komen ze gewoon weer terug naar Rietmolen!

Op zondag 14 juli zullen de Qmusic DJ’s de Zomerfeesten op stelten zetten!

Als je al eens eerder op dit evenement bent geweest? Dan weet je dat Qmusic The Party bestaat uit feest, feest en nog meer feest! De dj's van Qmusic The Party zullen tijdens Zomerfeesten Rietmolen ervoor zorgen dat niemand meer stil kan staan met gouden klassiekers, foute hits en de hotste muziek van nu!

4 uur lang non-stop feesten met Qmusic.

Als de weersomstandigheden het toelaten zal de party buiten op het feestterrein plaatsvinden.

Aanvang 20.00 uur, eindtijd 00.00 uur.

De entree is gratis!