Vrijdagmiddag staat het kinderfeest, het 50+ programma en het bedrijvenuurtje / vrijdagmiddagborrel op het programma.
Bij het bedrijvenuurtje is iedereen (iedere vereniging, club, vriendengroep, buurt, etc.) van harte welkom.
Vrijdagavond pakken we groots uit met een Silent Disco en maar liefst 4 unieke optredens: Feestnation, Charly Lownoise, Sjaak en de Poar neem'n Roadshow. Dit wordt gegarandeerd een spectaculaire avond.

 

 

13.00 uur :: Kinderfeest

Een gezellige, leuke en actieve kindermiddag voor alle kinderen uit Rietmolen in de basisschoolleeftijd (dus ook als je niet in Rietmolen naar de basisschool gaat).

Dit jaar staat er een geweldige BZT-show op het programma.
Graag zien wij jullie allemaal tijdens de kindermiddag in de feesttent

 

 

14.00 uur :: 50+ programma

50+ programma

Een gezellig programma in de feesttent voor mensen uit Rietmolen en oud-Rietmolenaren van middelbare leeftijd en ouder. Bij binnenkomst trakteren wij u op een kop koffie of thee met cake. U kunt daarna met elkaar genieten van het blijspel Boakman & Boakman, een blijspel in drie bedrijven geschreven door de Zelhemse Evelien Evers.

Na afloop kunt u napraten onder het genot van een drankje.

Kom op tijd, het programma begint om 14.00 uur!!!

 

 

17.00 uur :: Bedrijvenuurtje / vrijdagmiddagborrel

Bedrijvenuurtje

Voor de tiende keer wordt op vrijdagmiddag het bedrijvenuurtje / vrijdagmiddagborrel georganiseerd, een niet meer weg te denken onderdeel van het zomerfeestenprogramma. Bij het bedrijvenuurtje / vrijdagmiddagborrel is iedereen (iedere vereniging, club, vriendengroep, buurt, etc.) van harte welkom.

Onder het genot van een hapje, een drankje, passende muziek, een special act en veel gezelligheid kun je gezellig samen met collega's, clubgenoten, vriend(inn)en en buren de week afsluiten.

 

 

21.15 uur :: Feestavond

De vrijdagavond is de avond voor feestvierders uit de hele regio. Vanavond pakken we groots uit, met een Silent Disco en maar liefst 4 unieke optredens. Feestnation, Charly Lownoise, Sjaak en de Poar neem'n Roadshow. Dit wordt gegarandeerd een spectaculaire avond.

 

Tickets, a 15 euro per ticket, zijn vrijdagavond nog verkrijgbaar aan de kassa op het feestterrein.

 

Feestnation

Feestnation, are you ready to #JoinTheNation?

Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek.

Dans en geniet een uurtje van de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. Het dak gaat eraf!

 

Charly Lownoise

Charly Lownoise

Na begin jaren negentig een aantal Europese undergroundhits geproduceerd te hebben kwam het grote succes voor Charly Lownoise dankzij zijn samenwerking met Mental Theo. Het duo verkreeg grote populariteit in het begin van de hardcore-tijd en daarna over de hele wereld met hun Happy Hardcore.

Vanavond Charly Lownoise als solo DJ. Zijn stijl is te omschrijven als vrolijke Duitse hardhouse en beukende hardstyle.

 

Sjaak

Sjaak

Sjaak is absoluut geen onbekende; de Amsterdamse rapper maakt al jaren underground furore met zijn straatraps en tegelijkertijd gooit hij hoge ogen met samenwerkingen met o.a. The Opposites en The Partyquad.

Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen.

 

Poar Neem'n Roadshow

Poar Neem’n Roadshow

Probleem’n? Poar neem’n! Wie kent deze uitspraak niet?!
Poar Neem’n Roadshow is een show waarin entertainment zich vliegensvlug afwisselt.

De Poarty DJ draait z’n platen niet langer dan 55 seconden, zodat je je geen minuut hoeft te vervelen! De Keehl van Poar Neem’n, Wimsalabim zorgt ervoor dat je de hele avond wordt blootgesteld aan flantuut‘n met het Rad van Poartuin, gekke prijsopdrachten & vals meezingen!